30 juni 2012

30 juni jl. is ondergetekende afgereisd naar het schone Voerendaal om de webmaster te gaan vervelen. Na een praatje gemaakt te hebben, gingen uw Webmaster en Ondergetekende richting zolder om daar te beginnen met het verhelpen van een mankementje aan de meegebrachte LOTOS BR285 van Ondergetekende, wat ook gelukt is.

Daarna heeft deze, samen met andere aanwezige tractievoertuigen het materieel op Hansbeek en Heuvelwoude verrangeerd, herarrangeerd, getrokken, enz. Nadat Ondergetekende de gedachte kreeg toch √≠ets te moeten doen op deze warme zomermiddag, werd besloten een berg te maken, lees een reeds ge√ęgaliseerde laag PUR in te smeren met drie lagen gips. De Webmaster legde nog een verbindingsstukje aan in een recent gemoderniseerde wisselstraat bij Stuyteweg. Na de vorderingen en enkele treinbewegingen te hebben vastgelegd op foto en film werd het voor Ondergetekende weer tijd om huiswaarts te keren.

Bjorn

PS. Ondergetekende is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, die wellicht is ontstaan op deze middag (die wissels lagen RECHT, echt waar!)
alt alt alt alt
Webdesign by Bart Mestrom