22 januari 2012

Vandaag weer eens naar Marc. Vandaag was ik alleen met Bjorn naar het Voerendaalse vertrokken.
Vandaag op een alsnog uitzonderlijke manier, namelijk zelf rijden met de auto.
Om 10 uur werd ik door mijn rijschool opgehaald en reed ik via Roermond om Bjorn op te halen, naar Voerendaal.
Nu hoor ik je denken, waarom met een rijschool naar Voerendaal? Nou, dat ligt als volgt:

Mijn rij-instructrice is geinteresseerd in encyclopedieën. Toevallig wilde Marc zijn encyclopedieën wel kwijt. Zodoende een datum afgesproken en nu waren we onderweg.
Rond 11.15 kwamen we aan en hebben Bjorn en ik de encyclopedieën naar beneden en in de auto gedragen. Maar liefst 27 delen! Behoorlijk wat gewicht.

Rond 11:45 ben ik weer weggereden en heb Bjorn achtergelaten. Ik had namelijk nog rijles tot 13 uur. Via de A79 en de A2 (Maastricht) ben ik naar Weert gereden, omdat daar de volgende opgehaald moest worden.
In Weert nog wat oefeningen gedaan voor de TussenTijdseToets de dag erna. Afgesproken was om mij af te zetten op het station van Weert. Om 13.16 had ik de intercity naar Roermond om daar over te stappen op de sprinter naar Sittard. In Sittard heb ik de bus naar Schimmert gepakt om daar over te stappen op de bus naar Voerendaal. Rond 15 uur kwam ik weer aan in Voerendaal.

Bjorn zat op dat moment al weer boven en was bezig met het tankplateau te vernieuwen. Ik kwam met het idee om het gebied langs het tank-/opstelspoortje te vernieuwen met een nieuwe weg waar de busverbinding met Maasbrecht over zal lopen. Ook zal hier een bushalte verschijnen met een zogenaamde i-Bus haltepaal. Je weet wel, de Veolia bushaltes van Limburg. Binnenkort zal de nieuwe bushalte geplaatst worden.

Rond 18.30 zijn we weer naar huis vertrokken.
Het was weer gezellig en voor de verandering eens met de auto naar Marc.

Groeten,
Bart

PS. de TTT heb ik gehaald en heb vrijstelling gerkegen voor de bijzondere verrichtingen. 29 maart mag ik op het echte examen!
alt alt alt alt
Webdesign by Bart Mestrom