28 december 2011

Laatste verslag van 2011. Dit verslag is geschreven op 6 januari 2012.

Vandaag weer eens een keertje naar Marc geweest. Bart merkte echter 2 dingen op die anders waren dan vorig jaar. Het jaar daarvoor had het namelijk zo hard gesneeuwt dat we bijna kruipend naar Marc's voordeur moesten. Dit jaar was er nog helemaal niks gevallen. Maar de meest opmerkelijk verandering was dat we dit keer niet de trein van 10.17 hadden maar van 10.18 in Echt.

We vertrokken 's morgen vroeg in Echt met de trein van 10.18 richting Heerlen, samen met Bart en Bjorn. In Heerlen de welbekende bus naar Meersen genomen en in Voerendaal uitgestapt.

Na eerst wat spekjes en Engelse drop te hebben gegeten zijn we gewapend met nieuwe spullen en modellen naar de zolder vertrokken. Eenmaal boven ben ik begonnen met het afmaken van mijn verplaatsbare doorgang naar het schaduwspoor. Toen ik daarmee klaar was ben ik verder gegaan met het plaatsen van een hekje langs het pad dat naar boven gaat langs het huisje dat ik een tijdje terug gebouwd heb.

Bart was bezig met een deel van Hansbeek te asfalteren. Daarnaast heeft Bart de Piko Veolia GTW gedigitaliseerd en uitgebreid getest.

Bjorn had zelf ook een loc meegenomen om te digitaliseren. Ook heeft Bjorn Bart geholpen met het asfalteren.

Omstreeks 16.30 ging Bart' telefoon. Hij had 's avonds nog een samenkomst van zijn collega's op zijn werk.

Rond 17.30 hadden we de bus al terug naar Heerlen. Daar de intercity naar Sittard waar ik me wat gegeten had. Rond 18.40 was ik terug in Echt en reden Bart en Bjorn door naar Roermond.

We hadden weer een leuke dag.

Groeten,
Bas
Webdesign by Bart Mestrom