9 april 2012

Vandaag wederom bij Marc geweest. Ik al 3e keer in 3 weken, maar ditmaal samen met Bas.

Onze welbekende trein naar Sittard en Maastricht(!). Dit omdat Heerlen onbereikbaar was per spoor.
Aangekomen in Maastricht hebben we gewacht op Veolia en reisden we naar Valkenburg. Daar troffen we Ivo die op dat moment aan het werk was bij de ZLSM. Wij hebben ons snel de Treinvervangende bus naar Voerendaal genomen. Omdat de bus langs Marc kwam, hebben we gevraagd of de bus bij de Kapel wilde stoppen. Eigenlijk was het niet de bedoeling, maar uiteindelijk stopte hij er toch. Scheelde ons een kwartier lopen.

Bij Marc hebben we eerst wat gedronken, filmpjes gekeken en Bas wat laten demonstreren. Daarna zijn we naar boven gegaan en zijn we alle drie aan de slag gegaan. Marc met de wissels, Bas met zijn schaduwmuurtje en ik met het perron van Hansbeek. Twee van de drie werkzaamheden zijn voltooid. Marc heeft het wisselcomplex nog niet af, want hij wilde persé een bezetmelder werkend krijgen. Zowel Bas als ik hebben onze werkzaamheden in gereedheid gebracht.

Rond 17.30 zijn we naar beneden gegaan en hebben we wat gedronken. Rond 18.30 zijn we naar de bushalte gelopen om bus 52 naar Heerlen te pakken om daar over te stappen op de snelbus naar Sittard. Eenmaal in Sittard moesten we een uur wachten en hebben we wat gegeten.

Rond 21.15 kwamen we thuis aan. Ruim een uur later dan normaal.

Groeten,
Bart


alt alt alt alt alt alt
Webdesign by Bart Mestrom